uvoz i registracija vozila

Pogledajte zašto

Zašto izabrati nas

Par riječi

O nama

Naš zadatak je postati Vaš partner i u jednoj od predsunih životnih odluka „IZBORU VAŠEG AUTOMOBILA“ igrati nezamjenjivu ulogu, kao i pružiti nesebične smjernice i pomoć. Shvatamo da je vozilo koje Vam prodajemo i NAJVRIJEDNIJA pokretna imovina, te stoga i vrlo ozbiljan zadatak za nas. Povjerenje se gradi na pouzdanim savjetima i transparentnosti, a to je jedino moguće kada naš tim svoj fokus i predanost posvete kvalitetu usluge i i pozitivnom osjećaju klijenta. T-Drive to zna, kao i naši kupci.

Kupovina lošeg polovnjaka je najskuplja kupovina i zato je svako naše vozilo koje Vam nudimo pažljivo odabrano uz detaljnu provjeru istorije vozila i stanja vozila s mehaničarske i limarske strane što Vam garantuje kupovinu provjerenog i kvalitetnog automobila bez puno nadolazećih kvarova ili skrivenog karamboliranog stanja vozila. Vaše zadovoljstvo i sigurnost je naš glavni cilj, jer Vašem automobilu pistupamo kao i svom vlastitom.

 

1

Zašto kupiti polovan automobil?

Prečesta proizvodnja „novih“ modela neznatno drugačijih od prethodnih i izmještanje industrije vozila u zemlje jeftinije radne snage, nameću neobičan trend velikog pada vrijednosti vozila upravo u njegovim prvim godinama korištenja. Svoju finansijsku izloženost kupci shvate kad im trogodišnji automobil postane „stariji“ model. Takvim se kupcima prešućuje da prodaja polovnih vozila u BiH i okruženju bilježi peterostruki rast u posljednjih sedam godina, a vrijednost im najmanje opada između četvrte i osme godine starosti.

Zato umjesto razumnog sagledavanja dugoročnog troška i odmjerenog izbora pouzdanog polovnog vozila, automobilska industrija nastoji marketinški impresionirati kupce jednostavnošću isporuke ili „dodatnom opremom“ koja se na naprednijim tržištima podrazumijeva kao standardna oprema novih vozila. Uvrštavanje polovnih automobilau ponude nekad ekskluzivnih prodavača novih vozila u BiH, najbolji su dokaz porasta prodaje i isplativosti polovnih automobila.

1
razlozi zašto

koristiti naše usluge

Tačnost

Pouzdanost

Efikasnost

24/7 dostupnost

Imate pitanje ?

Kontaktiraj nas

Ako imate dodatnih pitanja molimo vas da nas kontaktirate kako bi u najkraćem vremensko periodu riješili vaš problem